Pluimvee

Synbioticum

Carpe Opti CLPRO

inhoud: 25 L

Een Synbioticum op basis van plantenextracten speciaal ontwikkeld voor moederdieren. Het bevat tal van natuurlijke mineralen en vitaminen die de algemene conditie van uw moederdieren ondersteunt. De immuniteit van het moederdier wordt versterkt door de voorziening  van alle essentiële nutriënten. Dit zorgt voor minder uitval bij de kuikens. De vertering wordt ook gestimuleerd, dit resulteert in een betere voederopname en lagere voederconversie.

Carpe Opti CLPRO+

inhoud: 25 L

Een synbioticum op basis van plantenextracten en aromatische stoffen. Geeft uw dieren een goede algemene conditie. Het voorziet uw pluimvee van een dagelijkse opname van een correcte dosis aan essentiële vitaminen en mineralen. Hierdoor versterkt het immuunsysteem. Een sterk immuunsysteem gaat gepaard met een verhoogde resistentie tegen verschillende ziekteverwekkers. Dit leidt tot minder ziekte, dus minder uitval. Capre Opti CLPRO+ ondersteunt de intestinale darmflora waardoor de vertering bevorderd en de eetlust gestimuleerd wordt. Dit resulteert in een hoger eindgewicht met minder voederverbruik en een lagere voederconversie.

Specifiek voor leghennen, helpt Carpe Opti CLPRO+ bij de opstart van de legperiode. Op deze manier blijven de hennen gezond tot  op het einde van hun legperiode en bevordert dit het legrendement.

Bij vleeskippen zal Carpe Opti CLPRO+ de groei ondersteunen en zorgen voor een gezonde kip tot op het einde van de afmestperiode.

Carpe Opti CLPRO+ 18-22

inhoud: 25 L

Een synbioticum dat ook aangepast is om coccidiose te voorkomen bij jonge kippen in de opstart van de productie. 

Carpe Opti CLPRO+ Finish 400/25

inhoud 25 L

Een optimalisatie van onze Carpe Opti CLPRO+ met extra aromatische stoffen om uw vleeskippen gezond te houden tot na de afmesting. Vleeskippen die verzwakt zijn aan het einde van de afmestperiode wordt gevoeligheid voor E. Coli opgewekt en is er kans op besmetting. Om dit te voorkomen wordt onze FINISH 400/25 toegediend. Het aantal afkeuringen in het slachthuis verminderd aanzienlijk. 

Hepadravit

inhoud : 26 L

Een synbioticum met extra bestanddelen die de groei en ontwikkeling van het spijsverteringsstelsel bevordert en op die manier leververvetting vermijdt.


Aromatische stoffen

Carpe CK

inhoud: 25 L

Een product op basis van kruiden en vitaminen. De formule is opgemaakt om dieren onder stress, terug op peil te helpen.  Kippen zijn zeer kwetsbaar voor stress en hebben hierdoor minder eetlust. Hierdoor zullen ze minder productief zijn. Zo is Carpe CK geschikt om stress voor, tijdens en na transport, hittestress, stress bij leghennen in de rui en stress wegens ziekte te vermijden. Het activeert het immuunsysteem om infecties te kunnen overwinnen, bijvoorbeeld na vaccinatie. Zo zal de uiting van symptomen door de entreacties verminderen.

Toediening van dit product heeft geen invloed op het eindproduct en er is ook geen wachttijd voor het slachten.

Prophyco

inhoud : 5 L

Een mengsel van verschillende aromatische stoffen. Dit product dient enkel ter preventie van coccidiose.