Jongvee

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_20200518_154801-2-scaled.jpg

Synbioticum

Hepadravit

inhoud: 26 Liter

Een synbioticum met extra bestanddelen die de groei en ontwikkeling van de pens bevordert en zo leververvetting vermijdt. Door een goede pensontwikkeling zal de vertering verbeteren. Dit draagt bij aan een algemene goede conditie en worden alle bestanddelen genuttigd uit de voeding.


Carpe Opti CLPRO+ 2-12

Inhoud: 5 Liter

Een synbioticum specifiek aangepast om bekende kalverziekten te voorkomen zoals coccidiose en cryptosporidiose. Dit product bevat een bepaalde dosering aromatische stoffen die het kalf van een boost voorziet waardoor het  immuunsysteem versterkt. Hierdoor zal de kans op infectie verminderen en is er minder uitval. 

Carpe DLW +

Inhoud: 1 Liter

Carpe DLW is een synbioticum op basis van plantaardige extracten en aromatische stoffen, een formule die speciaal ontwikkeld is om inwendige parasieten geen schijn van kans te geven.  Een kuur met Carpe DLW verhinderd dat bijvoorbeeld lintwormen en andere intestinale parasieten zich kunnen vastzetten en zo de productie en de gezondheid van uw dieren negatief beïnvloeden. Vooral jonge koeien die voor het eerst op weide gaan hebben een grote kans op besmetting. Voorkom de besmetting door er op tijd bij te zijn. Zodat uw koeien zorgeloos kunnen grazen. 


Vitaminen en mineralen

Bovifok 20

Deze aanvullende kalvervoeding is een smakelijke en uitgebalanceerde mix van de belangrijkste vitaminen, mineralen en zuivelbestanddelen voor fokkalveren van 0 tot 3 maanden. Bovifok 20 bevat extra zuivelproducten zoals wei, dit ondersteunt een goede darmflora.

Melkpoeder

Een volwaardig melkpoeder die alle essentiële nutriënten, vitaminen en mineralen bevat.  Onze melkpoeder heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding.


Aromatische stoffen

Prophyco

Inhoud: 5 Liter

Een mengsel van aromatische stoffen. Dit product dient ter preventie van coccidiose bij jonge dieren aan het begin van de productie.