Humane producten

“Beta Vita” – Algemene gezondheid

Een probioticum op basis van gefermenteerde rode bieten en vitaminen. Dit product is rijk aan levende micro-organismen (melkzuurbacteriën) die het spijsverteringsstelsel in balans houden. Hiernaast heeft Beta Vita anti-oxidatieve eigenschappen. Het ondersteunt de werking van de nieren en lever en voorkomt hart- en vaatziekten, herseninfarcten en trombose. Beta Vita bevat ook nitraten die bloeddrukverlagend werken en zorgen voor een beter uithoudingsvermogen.


“Carpe Vita +” – Algemene gezondheid

Carpe Vita + bevat de ideale verhouding van spirulina (70%) en Chlorella (30%). Het kan een alternatieve bron zijn voor proteïnen en bevat een hoge dosis aan vitaminen (o.a. vitamine B-12) en sporenelementen (waaronder ijzer en koper).  Dagelijkse inname biedt een aanvulling van essentiële nutriënten bij een veganistisch of vegetarisch dieet. Het ondersteunt de vertering en een gezonde darmflora. Hiernaast heeft het een anti-oxidatieve werking, een zuiverende werking van het bloed, verlaagt LDL-cholesterol, stimuleert de ontwikkeling en groei bij kinderen,  geeft extra energie bij verzwakking, verbetering van het immuunsysteem, zorgt voor snel herstel  bij ziekte. Bovendien zal Carpe Vita + uw uithouding en spierkracht bevorderen en zullen spieren en omliggende weefsels zich beter herstellen na blessure of overmatige inspanning.


“Vita Move +” – ondersteuning spierstelsel

Vita move + is een alternatieve bron voor proteïnen, bevat tal van vitaminen en sporenelementen en heeft bovendien veel verschillende eigenschappen die de gezondheid bevorderen.  Vita move + ondersteunt het herstel van het spier- en skeletstelsel.  De bestanddelen waaruit Vita move + is opgebouwd hebben een ontstekingsremmende werking en verminderen pijn aan spieren, gewrichten en kraakbeenderen. Een dagelijkse inname kan verschillende vormen van artritis en artrose verhelpen, verbeterd herstel na een intensieve inspanningen, gaat oxidatieve stress tegen in spieren.  Bijkomende voordelen zijn de bloed verdunnende werking, ondersteuning van de vertering en onderhoudt van een gezonde darmflora, vermindering van LDL-cholesterol en overall een boost van uw immuunsysteem!