Andere diersoorten

Prophyco

inhoud: 5 L

Een mengsel van verschillende aromatische stoffen. Dit product dient enkel ter preventie van coccidiose bij alle jonge dieren die hiermee in aanraking kunnen komen.


Schapen

Ovi

Een mix van mineralen, vitaminen en antioxidanten. Dagelijkse toediening bevordert de algemene conditie, weerstand en vruchtbaarheid van uw schapen.


Geiten

Alpri Vitol of Alpri Vitol Bio

Dit aanvullend dieetvoeder bevat een hoge dosis aan mineralen, vitaminen (A E en C), antioxidanten, chelaten (selenium, magnesium, zink en koper) en levende gisten. Inname van Alpri Vitol (bio) ondersteunt het dier in de voorbereiding op de bronst en reproductie of geeft verzwakte dieren een boost om hun weerstand terug op peil te brengen. Het heeft een positieve impact op de melkproductie en de algemene conditie van uw dieren en garandeert een optimale spijsvertering. 


Paarden

Caval Move

Een synbioticum op basis van 100% plantaardige extracten en aromatische stoffen. De formule is specifiek ontwikkeld ter ondersteuning voor een optimale hoefgezondheid en soepele spieren en gewrichten. Paarden die kwetsbaar zijn voor hoefbevangenheid kunnen een kuur met Caval Move zeker gebruiken ter preventie. 

Geschikt voor sport- en hobbypaarden. Niet toedienen aan drachtige merries.  

Cavaliek

Cavaliek doet dienst als een super boost om verzwakte paarden, door een lastige vertering, terug op krachten te helpen. Het is een pre- en probioticum op basis van 100% plantaardige extracten en aromatische stoffen die de darmflora ondersteund. Na een boost met Cavaliek werkt de spijsvertering weer optimaal. Hierdoor zal uw paard zich meteen weer beter voelen.

Dit product dient enkel toegediend te worden bij paarden die reeds verzwakt zijn en preventief voor paarden die beginnende symptomen vertonen van kolieken. 

Geschikt voor sport- en hobbypaarden. Niet toedienen aan drachtige merries. 

Carpe CK

Carpe CK is een 100% natuurlijk product op basis van kruiden en vitaminen. Het ondersteunt paarden onder stress door zijn spierontspannende werking. Stress gaat meestal gepaard met verstoring van het spijsverteringsstelsel en verminderde prestatie. Het heeft ook een bloed verdunnende werking. Het bloed kan zich beter verplaatsen waardoor zuurstof zich sneller naar de spieren en andere weefsels verplaatst. Dit zorgt ook voor betere prestaties. Zo is Carpe CK geschikt om stress bij transport, stress wegens ziekte of stressvolle evenementen te vermijden.

Carpe CK kan ook toegediend worden bij herstel van ontstekingsreacties.

Let op, kan positief resultaat geven bij dopingtest voor wedstrijden!